Voor sportverenigingen

SportStroom

SportStroom, het grootste inkoopcollectief voor energie in de Nederlandse sportmarkt is door en voor sportbestuurders in het leven geroepen. SportStroom biedt stroom en gas voor uw sportaccomodatie!

SportStroom werd in 2003 opgericht door sportbestuurders en kent drie kernactiviteiten:

1. Door collectieve inkoop van duurzame energie besparen op de energiekosten van haar deelnemers;
2. Door het aanbieden van energiebesparende producten de deelnemers ondersteunen bij het terugdringen van het energieverbruik;
3. Het ondersteunen van verenigingen bij het zelf opwekken van energie en het zo duurzaam mogelijk inrichten van de sportaccommodatie.

Stroom en gas voor uw sportaccommodatie


De energienota is een aanzienlijke kostenpost voor sportverenigingen: veelal minimaal 20% van de exploitatiekosten. Toch ontbreekt het vaak aan tijd om dit eens goed in kaart te brengen en hierop substantieel te bezuinigen.
Gelukkig kunt u daarvoor bij SportStroom terecht! U kunt via www.sportstroom.nl een vrijblijvende besparingsberekening aanvragen, waarmee u uw energiekosten inzichtelijk krijgt en in een oogopslag ziet hoeveel u kunt besparen.

Gratis deelname


SportStroom maakt al bijna 10 jaar lang transparante en duidelijke besparingsberekeningen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. SportStroom nodigt u hartelijk uit om ook voor uw vereniging een besparingsberekening aan te vragen! Op www.sportstroom.nl vindt u een overzicht van verenigingen die u al voorgingen.

Overige producten en diensten


Bij SportStroom kunt u ook terecht voor:
1. Energiezuinige binnenverlichting
2. LED sportveldverlichting (in samenwerking met Heijmans)
3. SportStroom zonnecentrale: zonnepanelen op uw sportaccommodatie – investeringsvrij! 

Bereikbaarheid


Sportstroom is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 20.00 uur via 0512-745030.

Presentatie


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de ASF op 17 juni j.l. heeft SportStroom een presentatie gegeven over haar organisatie en diensten.

Klik hier voor de presentatie.